21 Şubat 2011 Pazartesi

Yüzünüzün Aydınlanmaya İhtiyacı Varsa

Bazı kadınlar vardır makyaj yapar ve büyük bir değişimden geçer, yüzüne ışıltı, gençlik ve aydınlık gelir. Bazıları ise ne kadar özense de bir türlü yaptıkları makyajla bekledikleri sonuca ulaşamazlar. İnce çizgiler, lekeler ve dinlenmemiş bir görüntü kaderiniz olmasın. Sabah ofise ya da okula gittiğinizde duyduğunuz "çok yorgun görünüyorsun" cümlesini bütün sinir bozucuğuluyla birlikte artık çöpe atabilirsiniz.  

Size önereceğim ürün ile birlikte siz de makyaj yaparken harikalar yaratıp, yüzünüzdeki karanlık noktaları kapatarak, makyaj sonrası mükemmel görünen cildinizle iftihar edebilirsiniz. İşte makyaj çantanızın vazgeçilmezi ve en büyük güzellik sırrınız olacak muhteşem ürün:

Yves Saint Laurent Touche Éclat 



Ne işe yarar? : Göz altı ve yüzün diğer bölgelerindeki (burun kenarları, çene,dudak çevresi)  karanlık noktaları, izleri ve yorgunluk belirtilerini gideren makyaj çantalarının vazgeçilmez ürünü.  Kalem şeklindeki ürün sadece bir tık ile size dinlenmiş ve genç bir ifade verecektir. Bu ürünü benzerlerinden ayıran temel özelliği ince çizgileri de saklıyor olmasıdır. Nemlendirici özelliği nedeni ile diğer kapatıcı ürünler gibi çizgilerinizin belirginleşmesine sebep olmaz. 


Kullanımı: Makyaj öncesinde yüzünüze nemlendiricinizi ve göz kreminizi sürdükten sonra ürünün arka kısmına 2-3 defa basarak Touche Éclat'ı göz altlarınıza, kaş kemiğinize, burun kenarlarınıza ve dudak altındaki çene çukurunuza uygulayın. Bunun yanı sıra eğer yüzünüzde sivilce izleriniz varsa bunları da Touche Éclat'ı  kullanarak kapatabilirsiniz.


Öneriler: Makyajınızı tamamladıktan sonra hala yüzünüzde göz altları gibi koyu bulduğunuz bölgeler varsa Touche Éclat'ı rahatlıkla tekrar uygulayabilirsiniz. Eşsiz formulu sayesinde makyajınız bozulmayacak ve harika bir sonuç elde edeceksiniz.


Ürünün piyasada 5 farklı rengi bulunmaktadır. Ancak koyu bir ten rengine sahip değilseniz size önerim Touche Éclat No.1'i tercih etmeniz. Koyu tenliler için ise Touche Éclat No.2 veya No.3 uygun olacaktır. 


Ürün hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.


Nereden Alırım: Kozmetik mağazalarında bulunan YSL (Yves Saint Laurent) standlarından ya da internet yoluyla ürüne sahip olabilirsiniz.


Fiyatı: Internet satış fiyatı 70 TL.



Hiç yorum yok: