14 Şubat 2011 Pazartesi

Göz Altı Morlukları Kaderimiz mi?

Bilgisayar başında geçen uzun günler, yetersiz uyku, dengesiz beslenme ve genetiksel faktörler dünyaya mor gözlerle bakmamıza sebep olan bir kaç etkenden bazısı. Kimimiz lise hatta orta okul  yıllarında başladık göz altı morluklarıyla mücadelemize, göz altı kapatıcıları yardımımıza koştu. Kimimiz ise yoğun iş temposuna adım attığı dönemde fark etti, göz altı morluklarını. Farklı göz kremleri denendi, morluklar kamufle edilmeye çalışıldı.  Fakat bir türlü o doğru ürün bulunamadı. Taaa ki siz bu yazıyı okuyana kadar! İşte size yardımcı olacağına inandığım ilk ürün : 

Kiehl's Çizgi Azaltıcı Göz Aydınlatıcı Konsantre (Kiehl's Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate)


                                    

Ne işe yarar? :  Ürün tamamiyle nazik göz çevresinin görüntüsünü düzeltmek için formüle edilmiş olup göz altı morlukları, ince çizgiler ve kaz ayağı çizgileriyle mücadele eder. 2-4 haftalık bir kullanımla ürünün etkisini fark edeceksiniz. Ürünün içinde bulunan Haloxyl isimli etken madde göz çevresini aydınlatıcı etkisiyle göz altı morluklarınıza ve kapatıcı ürünlerinize veda etmenize yardımcı olacaktır.  

Kullanımı:  Geceleri yüz temizleme rutininizin ardından göz altına az miktarda yumuşakça uygulayınız. Göz altlarınız ürünü emdikten sonra kendi göz altı kreminizi ya da yine Kiehl's markasının başka bir harika ürünü olan Avakadolu Göz Kremini (Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avacado) uygulayabilirsiniz. İlk başlarda gün aşırı, daha sonrasında ise her gece Kiehl's Çizgi Azaltıcı Göz Aydınlatıcı Konsantre'yi kullanabilirsiniz.

Öneriler: Ürünün içerisinde bulunan C vitamini nedeniyle ilk kullandığınızda göz altınızda kısa süreli hafif bir sıcaklık hissetmeniz normal, sıcaklık hissi kısa bir süre sonra kaybolacak. Ancak çok hassas bir cilde sahipseniz size önerim ürünü satın almadan önce satış noktasında bileğinizin iç kısmına ürünü sürerek bir kaç dakika bekleyerek cildinize uyumunu test etmeniz. 

Nereden alırım?: İlk ürünü deneyerek Etiler Akmerkez'de bulunan Kiehl's mağazasından almanızı tavsiye ederim. Sonraki siparişlerinizi internet üzerinden de verebilirsiniz.

Fiyatı: strawberrynet.com isimli e- alışveriş sitesinde ürünün fiyatı 78.50 TL.



Hiç yorum yok: