25 Nisan 2011 Pazartesi

Cildiniz Ne Kadar Temiz?

Cilt güzelliği denilince ilk akla gelen ön koşul cilt temizliğidir. Temiz olmayan bir cilt gözeneklerin tıkanmasına yol açarak çeşitli cilt sorunlarını beraberinde getirir. Bu nedenle sabah ve akşam olmak üzere cildimizi uygun bir temizleyici ürün ile temizleyerek nemlendirmeye hazır bir hale getirmemiz şart.

Kullanacağınız temizleyici ürünün cilt tipinize uygun olması ve aynı zamanda cildinizde kuruluğa yol açmaması ürün seçiminde ilk akla gelen belirleyici faktörler arasındadır.  Aradığınız bütün özellikleri içinde barındıran bir temizleyici hakkında bilgi vermek istiyorum sizlere : Kinarese Gentle Daily Cleanser (Kinarese Nazik Günlük Temizleyici)

Hipoalerjenik olması ve bütün cilt tiplerine uygunluğu (en hassas ciltler dahil) ürünü bir adım öne çıkarıyor. Bununla birlikte içindeki yeşil ve beyaz çay özleri cildinizde antioksidan etkisi yaratarak yumuşacık ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. 

Süt kıvamındaki ürünü çok az miktarda pompalı şişesi yardımıyla kolayca parmak uçlarınıza alıp hafifçe nemlendirilmiş olan cildinize masaj yaparak uyguluyorsunuz. Ardından bol ılık su ile yüzünüzü yıkıyorsunuz. Bu ürünü hem yüz makyajı temizlemede hem de günlük cilt bakımınızın bir parçası olarak kullanabilirsiniz. Ancak bütün yüz temizleyiciler için geçerli olduğu gibi ürünü göz ve göz çevresine kullanmamalısınız, göz çevresi için özel olarak geliştirilmiş göz makyaj çıkarıcıları göz çevreniz için uygun olacaktır.

Ürünü internet üzerinden 52 TL karşılığında sipariş edebilirsiniz ya da eczanelerin dermokozmetik bölümlerinden satın alabilirsiniz.






Hiç yorum yok: